Svartmögel och andra hälsosamma livsmedel


Hittade turligt nog en ost gjord på löpe istället för Ystenzym, som används i de flesta ostar nu för tiden, där man använder sig av svartmögel i processen. Svartmögel, som är farligt för hälsa sägs det i bostäder, att andas in. Men i matproduktion är det tydligen inga problem att använda. Man garanterar så klart att det inte finns något giftigt svartmögel kvar i osten. men man garanterade även att mRNA-vaccinerna som inte enligt tidigare definition ens är ett vaccin, utan en form av genterapi, att det skulle vara säkert och effektivt. Det var inge4t av dessa. Jag har hittat några mjölkprodukter från bönder som inte använder bovaer i fodret till sina kor.

Bovaer innehåller den kemiska substansen 3-NOP (3-nitrooxypropanol). Substansen hämmar det metanframkallande enzymet i våmmen, en av kons fyra magar. Bovaer kan vid mjölkbondens hantering av preparatet i pulverform vara irriterande för ögon och hud och medföra risker vid inandning.

Samtidigt påstår man att användning av bovaer är säkert för både kor och människor?

EU:s livsmedelsmyndigheter har dragit slutsatsen att substansen är säker för användning för både djur och människor. Valio litar på europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhets (EFSA) bedömning av tillskottets säkerhet som fodertillsats till ko

Arla är det mejeri som i Sverige och kanske även internationellt varit mest drivande i att implementera Bovaer. De har använt Bovaer för sina svenska produkter utan att tydligt informera konsumenter.

3nitrooxypropanol, har enligt vissa forskare förknippats med minskad manlig reproduktionsförmåga. Detta förnekas så klart av ”den samlade vetenskapen” … som vanligen är avlönade av de som säljer produkter innehållandes de påstått giftiga produkterna. Minns en tid då den samlade vetenskapen ansåg det vara säkert att bespruta barnen med DDT. Så vem litar jag på? – Mig !

I Finland har man till och med förbjudit löpe som är en ren naturprodukt